DİĞER SİTELERDE 45-75 $ ARASINDA SATILAN ANKET KİTAPLARI BU SİTEDE BEDAVA OLARAK VERİLMEKTEDİR. ANKET SERVİSİNDE 150 CİVARINDA ANKET FİRMASI HER YAZI BAŞLIĞININ ALTINDA BİR SİTE GELECEK ŞEKİLDE VERİLMEKTEDİR.

16 Mayıs 2011 Pazartesi

anket para kazanma

İnternette faaliyet gösteren Anket Şirketlerinin görevi: kendi web adresleri üzerinden çok sayıda insana ulaşarak, ulusal ve uluslararası boyutta kamuoyu araştırmaları yapmak, anlaşmalı oldukları kuruluşlarla bu bilgileri paylaşmaktır. Talepte bulunan yerli / yabancı bu çok sayıda kuruluşun amacı ise, kendi verimliliğini artırmaktır. Anket Servisi sizi, aracı olan bu Anket Şirketlerine ait sitelerle buluşturur ve birlikte çalışmanızı sağlar. Anket Servisi ile her zaman, her yerden ve her şekilde çalışabilirsiniz; istediğiniz saatte, evinizden, iş yerinizden ya da tatil yaparken. Sahip olmanız gereken tek şey, internet bağlantısı olan bir bilgisayar. Mail adresinize iletilecek olan anketleri doldurup göndermeniz yeterli
Anket Servisi’ın sunduğu bir başka avantaj ise; sorular farklı dillerde gönderilmiş olsa bile, kolaylıkla yanıtlamanızda size yol göstermesidir. Kendinize uygun olan cevabı verin! Gönderin! Paranızı alın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder