DİĞER SİTELERDE 45-75 $ ARASINDA SATILAN ANKET KİTAPLARI BU SİTEDE BEDAVA OLARAK VERİLMEKTEDİR. ANKET SERVİSİNDE 150 CİVARINDA ANKET FİRMASI HER YAZI BAŞLIĞININ ALTINDA BİR SİTE GELECEK ŞEKİLDE VERİLMEKTEDİR.

15 Mayıs 2011 Pazar

anket listeleri

Anket Servis sadece anket firmaları listesinden ibaret değildir. Bu işe başlamanız için gereken tüm bilgilerde bu sitede yazılmıştır. Yeni güncellemeyle birlikte paypala kayıt konusunda resimli anlatım makalesi de hazırlanmıştır. Anket Servisinin diğer güzel yönlerinden biride, sizi küçük bir program veriliyor, bu program ile firmaların profil sayfalarını önceden yazdığınız cevaplarla otomatik olarak dolduruyorsunuz.
Bu işe başladığınızda bunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Çünkü anketle para kazanma işinde en sıkıcı bölümde firmalara kayıt olduktan sonra profil sayfalarını doldurmaktır.
İnternetten online anket doldurarak para kazanma işi gün geçtikçe daha da popüleritesi artmaya başladı. Bunun en büyük sebeplerinden biride anket doldurma işi nin, internetten para kazanma yolları içersinde en kolay ve tecrübe gerektirmeyen bir online kazanç yöntemi olması. Anket Servisinde’nde 150 den fazla anket doldurma sitesi bulunmakta. Bu anket sitelerinin hepsine üye olmanız şart değil. 20-30 tanesine üye olarak günlük mailinize 8-10 anket gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

www.aimresearchnetwork.com/arecruit.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder