DİĞER SİTELERDE 45-75 $ ARASINDA SATILAN ANKET KİTAPLARI BU SİTEDE BEDAVA OLARAK VERİLMEKTEDİR. ANKET SERVİSİNDE 150 CİVARINDA ANKET FİRMASI HER YAZI BAŞLIĞININ ALTINDA BİR SİTE GELECEK ŞEKİLDE VERİLMEKTEDİR.

15 Mayıs 2011 Pazar

anket sitesi

Para Ödeyen anketlerde en düşük ücret ortalama 5 dolar civarında oluyor. Bence evde boş zamanı çok olan insanlar için mükemmel bir fırsat. Özellikle ev hanımları evdeki boş zamanlarında kendilerine ve evine ek gelir oluşturabilir.
Avrupada bu sistem uzun zamandır işliyor. Yani yeni bir şey değil. Türkiyede ingilizce kullanımı çok düşük olduğu için birileri görüpte haber vermez ise kimsenin haberi olmuyor. Halbuki bu sitelerin büyük bir kısmı türkçe destek te vermekte. Sitenin kontrol panel ve üyelik ingilizce ama anketlere başlarken diliniz soruluyor. Ve anket ona göre gönderiliyor. Anket doldurarak para kazama işini meslek edinmiş pek çok insan var. Anket Servisi de bu anket doldurma sitelerinin en iyilerini bir araya getiren bir sitedir. Anket Servisi sayesinde günde 40-50$ para kazanmanız mümkün.
Büyük markaların % 61’ i, internet üzerinden doldurulan anket değerlendirmelerini, diğer medya takiplerinin (televizyon ve gazete) üzerinde tutmaktadır. İnternet sitelerinin güncellemelerini ve veri tabanı uygulamalarını buna göre optimize etmektedirler.
Bu kuruluşlar, Araştırma Projeleri için, 2010 analizlerine göre, 2 milyar doların üstünde yatırım yapmaktadırlar.

Anket Servisi, Anket Doldurarak Para Kazanma ve Evden Ek Gelir İmkânı ile Ekstra Kazanç elde etmek isteyenler içindir!

Anket Servisi güncellemeleri, üyelerin mail adreslerine otomatik olarak gönderiyor.

www.ampupnow.com/consumer/#begin_form

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder