DİĞER SİTELERDE 45-75 $ ARASINDA SATILAN ANKET KİTAPLARI BU SİTEDE BEDAVA OLARAK VERİLMEKTEDİR. ANKET SERVİSİNDE 150 CİVARINDA ANKET FİRMASI HER YAZI BAŞLIĞININ ALTINDA BİR SİTE GELECEK ŞEKİLDE VERİLMEKTEDİR.

2 Haziran 2011 Perşembe

Türk Anket Şirketi

http://www.inquision.com/

AllWorld Panelinin bir üyesi olarak, zaman zaman email yoluyla iş dünyasından tüketici mallarına, toplumsal konulardan işsizliğe kadar çok sayıda konularda anketlere katılmaya davet edileceksiniz.

Sadece anketlere davet edileceksiniz. Email adreslerinizi başka şirketlere iletmeyeceğiz, sizin email adresinize ise pazarlama mesajları veya istenmeyen email iletileri (spam) göndermeyeceğiz.
Her email davetiyesinde, soru formunun doldurulması için ne kadar süre gerektiği ve anketin ne zamana kadar açık olduğu açıklanacaktır. Bazı anketler kısadır – yaklaşık 5-10 dakika – bazısı ise daha uzundur. Normalde bir anket, 4-7 günlük bir süre için yanıtlara açık olacaktır.

AllWorld Paneline katılmanız için hakkınızda bazı kişisel bilgileri toplamamız gerekmektedir. Bu sayede ileride sizin için geçerli olan anketlere davetiye etmemiz mümkün olacaktır ki böylelikle her anket doldurduğunuzda size aynı soruları yöneltmemize gerek kalmayacaktır.

Bilgileriniz güvendedir! Asla kişisel bilgilerinizi, önceden sizin yazılı onayınızı almadan herhangi başka bir tarafla paylaşmamız veya herhangi başka bir şirkete kişisel bilgilerinize erişim imkanı sağlamamız söz konusu değildir (isim, email adresi, vs. gibi).

http://www.inquision.com/

4 yorum:

  1. http://tr.beruby.com/promocode/uzTaXt burdan gir anında 1 tl ile başla

    YanıtlaSil
  2. http://www.apexkomreklam.com/627663

    YanıtlaSil
  3. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil